Pizerija Rondo

Gabrijele 6, 8296 Krmelj
V restavraciji Rondo so za Vas pripravili posebno kulinarično razvajanje s personalizirano ponudbo. Testenine lahko izberete na stojalu in jim dodate svojo najljubšo omako. Poleg odličnih sestavin, boste na meniju našli še izvrstne pizze, burgerje, solate, sladice in ostale jedi.

Bar Paradiž

Pod Gradom 15, 8230 Mokronog

Bar Paradiž je lokacija, ki ponuja najbolj inovativne in osvežilne pijače celotne Mokronoške doline. Prijetna šefica Miška in njen kader poskrbijo za odlične kavice in domače čaje. Za piko na i k dobremu počutju poskrbi tudi prijeten interior.

Club Bruno

Gabrijele 6, 8296 Krmelj

Club Bruno Gabrijele je svoja vrata prvič odprl 1.2.1986 in je edina diskoteka v Sloveniji, ki neprekinjeno deluje vse od svoje ustanovitve. Leta 1987 je bil dograjen zimski vrt in 2. nadstropje v katerem je rokerske glasbe željnim gostom užitke potešil Rock Cafe. Leta 1990 je bila diskoteka generalno prenovljena, leta 1999 pa so poskrbeli še za lačne goste, saj se je v zgornjem nadstropju odprla picerija. Vsako leto diskoteko obišče v povprečju okoli 30.000 ljudi, tako da se je vse od odprtja v diskoteki zabavalo že več kot 700.000 gostov.

Pizzerija RONDO

Planinska cesta 3, 8290 Sevnica

DOSTAVA NA DOM

naročila na: 051 471 333

Naložbo VAVČER ZA DIGITALNI MARKETING (izdelavo spletne strani, spletne trgovine, mobilne aplikacije in rezervacijske platforme) sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. https://eu-skladi.si